Waarom Stigter

Vakmanschap en kwaliteit

Loonbedrijf Stigter biedt u vakmanschap en kwaliteit. Door onze agrarische achtergrond en jarenlange ervaring hebben wij de kennis en kunde in huis om uw opdrachten uit te voeren met een optimaal resultaat.

Wij werken met een enthousiast team, vakmensen die zich inzetten voor dit optimale resultaat. Onze werknemers zijn allrounders en breed inzetbaar. Anderzijds hebben onze werknemers ook allemaal een eigen specialisme. Onze werknemers hebben een nuchtere en een praktische kijk op de werkzaamheden. Voortdurend zijn wij bezig met het opleiden en ontwikkelen van ons personeel. Zo zorgen we dat kennis en vaardigheden up-to-date blijven.

Gebruik van nieuwste technieken

Wij bewegen voortdurend mee met de ontwikkelingen in de markt. Zo zorgen wij dat het machinepark up-to-date is en wordt voorzien van de nieuwste technologieën. Ons uitgebreide machinepark wordt in eigen beheer onderhouden en gerepareerd. Om de hoogste resultaten te behalen passen wij ook regelmatig machines aan. Bij het aanpassen van bestaande machines worden personeelsleden en opdrachtgevers nauw betrokken.

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste werkwijzen en technieken. Regelmatig zijn wij in gesprek met voorlichters, vertegenwoordigers en adviseurs. Hierdoor zijn wij vaak betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe technieken. In samenwerking met enkele van onze klanten worden deze technieken en werkwijzen beproefd.