Over ons

Wij zijn Loonbedrijf Stigter, een familiebedrijf gevestigd in Snelrewaard. Wij zijn al meer dan 60 jaar werkzaam in de agrarische sector. Door onze agrarische achtergrond en jarenlange ervaring zijn wij uw betrouwbare en deskundige partner.

Jarenlange ervaring
Argrarische achtergrond
Enthousiast team specialisten
Uitgebreid machinepark

Over ons

Loonbedrijf Stigter is opgericht in 1957 door Evert Stigter als eenmanszaak. Hij begon met een Massey Ferguson 35, een mesttank en twee mestverspreiders. Ook beschikte hij over een zaagstoel en een bandenwagen voor het hooi rijden. In 1976 is zijn zoon Dirk Stigter ook in het bedrijf gaan werken. Vanaf 1 januari 2016 is Gijsbert Stigter mede-eigenaar van het bedrijf geworden.
4 (4)
Sinds de oprichting leveren wij onze diensten voornamelijk binnen de agrarische sector. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de omgeving. Er zijn 10 werknemers in vaste dienst. Daarnaast werken wij met 7 vaste zzp’ers en oproepkrachten. Naast het personeel zijn onze diensten ook steeds verder uitgebreid. Het uitbreiden van de diensten is uiteraard gepaard gegaan met een uitbreiding van het machinepark.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u vragen?

Neem contact op
Neem vrijblijvend contact op met Gijsbert Stigter, via 06 – 51 56 32 59

Ons team

Maak kennis met ons team