Mestverwerking

Voor het verwerken van uw mest

Om uw drijfmest te verwerken beschikken wij over twee sleepslangsystemen. De sets bestaan uit een trekker met bemester, een trekker met pompsysteem met opgebouwde compressor, een quad en een waterpomp. Wij kunnen ongeveer 4000 meter slang meenemen met een stationaire tussenpomp. Om de mest te verdunnen gebruiken wij stationaire waterpompen. Deze waterpompen kunnen ongeveer 130 m3 water per uur toevoegen aan de mest. Het pompsysteem is voorzien van doorstroommeters zodat wij precies kunnen controleren hoeveel mest en water er op uw land wordt aangebracht.

Verder is alles erop gericht het systeem zo licht mogelijk te houden, op zo breed mogelijke lage druk banden met drukwisselsysteem. Wij doen er alles aan de bodem zo min mogelijk te beschadigen. Beide sleepslangsystemen zijn uitgerust met RTK-GPS voor de echte precisiebemestingen.
Voor uw bouwland kunnen wij u ook van dienst zijn met onze bouwlandcultivator met mestinjectie.

‘Naast de sleepslangsystemen beschikken we ook over een traditionele giertank met bemester. De giertank heeft een volume van 11m3 en is voorzien van brede banden om de bodemdruk te beperken. De giertank heeft een bemester met een werkbreedte van acht meter. Met deze giertank kunnen we ook overpompen.’

Neem contact op

U kunt ons altijd bellen of mailen, we streven ernaar om alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.