Mechanisatie

Bij Loonbedrijf Stigter kunt u terecht voor onderhoud en reparaties aan uw machines.

Wij beschikken over een complete werkplaats, een servicebus en hebben een vaste eerste monteur in dienst.

Wij kunnen o.a. de volgende diensten aanbieden:

  • Onderhoudsbeurten

    Voor allerhande machines, van klein tot groot. Wij kunnen voorzien in alle benodigde filters en oliesoorten. Het onderhoud kan worden uitgevoerd in onze werkplaats, of naar wens bij u op locatie. De afgewerkte olie en oude filters kunnen wij voor u afvoeren. Kortom, wij nemen u alle zorgen rond de machine uit handen.

  • Reparatie

    Wanneer uw machine kapot is, kunnen wij dit repareren. Onze monteur stelt een diagnose en overlegt met u de mogelijkheden. Vervolgens worden de onderdelen vervangen of gerepareerd. Ook laswerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren.

  • Aanpassingen

    Is uw machine net niet toereikend voor de werkzaamheden? Mist u iets op uw machine? Of loopt u steeds weer tegen dezelfde ongemakken aan? Wellicht kunnen wij u van dienst zijn. Met regelmaat passen wij bestaande machines aan, zodat deze beter aansluiten op de huidige wensen.

Neem contact op

Mocht u interesse hebben in het uitbesteden van onderhoud en reparaties aan uw machinepark, of heeft u vragen? Stuur een e-mail naar service@loonbedrijfstigter.nl of bel Gijsbert Stigter.
Onze servicebus is compleet ingericht en wordt ingezet bij onderhoud en reparatie op locatie. Wij hebben de meest gangbare producten en onderdelen in voorraad en kunnen door de juiste connecties snel over ontbrekende onderdelen beschikken.
De bus is uitgerust met alle benodigde machines en gereedschappen. We hebben verschillende oliesoorten bij ons en we kunnen de meest voorkomende hydrauliekslangen op locatie persen. Ook hebben we een hydrauliektester, hiermee kunnen we de hoeveelheid olie en de oliedruk van uw trekker meten.